Rólunk - AVATS
RÓLUNK

Hidraulikus hengerek szervizelése és gyártása

A cég 1992-ben alakult és hidraulikus hengerek és hidraulikus alkatrészek gyártására, valamint hidraulikus hengerek szervizelésére specializálódott. A cég egyszerű klasszikus gépeken történő gyártással kezdte, nevezetesen különféle alkatrészek gyártását, mint például dugattyúk, előlapok, hegesztések stb. Fokozatosan, megbízhatóságával számos vásárlót nyert. A precíz mérnöki gyártás, amelyet a cég végtermékei képviselnek, gazdag tapasztalatot igényel. A vállalat potenciálját a minőségi személyzet alkotja.

A cég jelenleg 60 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat, akik sokéves speciális gyártási tapasztalattal rendelkeznek. A magas színvonalú építési és technológiai know-how-nak köszönhetően a cég a megrendelők speciális igényeit is képes kielégíteni.

A cég végtermékeit a magas minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam jellemzi, amit az ügyfelekkel való hosszú távú együttműködés során igazoltak. Folyamatos törekvésünket a magasabb minőségi szint elérésére tükrözi a sikeresen bevezetett ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer is.

image
image

Hidraulikus hengerek szervizelését és gyártását kínáljuk műszakilag és technológiailag magasan fejlett bázisnak, amely képes alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez.

A hidraulikus munkahengerek 40-320 mm átmérőjű tartományban készülnek 5000 mm-es, esetleg még ennél is nagyobb lökettel, és magas minőség, megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi őket, amit az ügyfelekkel folytatott hosszú távú működés során bizonyítottak.

Klasszikus és atipikus hidraulikus hengereket gyártunk; egyszeres működésű, kettős működésű és teleszkópos saját tervezés szerint a vevői igények alapján, a megrendelő tervei szerint is.

Célunk, hogy a géppark folyamatos korszerűsítésével, a termékgyártás minőségének javításával a legjobb európai hidraulikus henger- és alkatrészgyártók közé kerüljünk, nem csak az európai piacon versenyképesség elérése érdekében.

Az AVATS, s.r.o. vezetőségének kiemelt érdeke. a vevői igények kielégítése minőségi szolgáltatások és termékek biztosításával, a tartós gazdasági növekedés és a vállalat prosperitása minimális negatív környezeti hatással.

Elérhetőség

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

AVATS, s.r.o.
IČO:
36243396
DIČ: 2020198345
IČDPH:
SK2020198345

Blatná ulica 314/16 930 13 Horné Mýto
Obchodný register Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka č. 12757/T

Cégünk székhelye
930 13 Horné Mýto 290, Szlovákia
Megtalál minket

Telefon
áru ki-/berakodása
+421 917 837 512

Termelési és értékesítési vezető
Almási Attila
+421 915 702 184
a.almasi@avats.sk

Back office
Tamara Siposova

+421 918 724 887
avats@avats.sk

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.